Producten

Producten

Na het begraven van een dierbare willen de meeste mensen een gedenksteen op het graf van hun dierbare plaatsen. Dit is een vorm van gedenken en biedt nabestaanden een waardige plek voor herinneren van hun dierbare(en).

Bij-begraving
Als het om een bij-begraving gaat, dan zal onze uitvaartleider samen met u bespreken door wie de steen wordt verwijderd. Hij zal u van de gegevens voorzien waar de steen wordt bewaard om dan later de tekst die moet worden aangepast te kunnen verzorgen.

Nieuwe steen
Gaat het om een nieuwe steen, dan willen wij u ook hierin met onze kennis terzijde staan.
Samen met u gaan we kijken wat uw wensen zijn, dit kan aan de hand van ons foto bestand, heeft u eenmaal een keuze gemaakt dan kunnen we in de meeste gevallen ook gaan kijken hoe de steen er daadwerkelijk uitziet in bijvoorbeeld een proeftuin of toonzaal. Nadat wij alle details van het ontwerp hebben besproken en uw keuze definitief is, krijgt u een schaaltekening waarop de vormgeving en de tekst duidelijk tot uiting zal komen.

Grafmonumenten
Wij betrekken onze grafmonumenten direct van de fabrikant, de voordelen zijn de enorme keuze, maar ook de mogelijkheid om zelf uw grafmonument te ontwerpen. Doordat wij rechtstreeks door de fabrikant onze grafmonumenten laten maken levert dat erg veel voordeel op (vraag naar de mogelijkheden, ook wanneer u uw begrafenis niet door De Laatste Eer heeft laten verzorgen).

U kunt er ook voor kiezen om zelf een steenhouwer te benaderen.